Подели
Pa na to Pa Na To
претплатника
68,600
Видео прегледа
7,843,696
видео датотека
133
земља
Категорија
ИоуТубер од
2007
Поделите га, ако ти се свиђа

Pa na to Иоутубе статистика канала

Pa na to
претплатника
68,600
Видео прегледа
7,843,696
видео датотека
133
Процењена зарада у последњих 30 дана
$ 18 - $ 109
0
последњих зкзкзк дана
претплатника
0
последњих зкзкзк дана
300
последњих зкзкзк дана
9,279
последњих зкзкзк дана
Видео прегледа
48,740
последњих зкзкзк дана
242,779
последњих зкзкзк дана
датум Видео прегледа Процењена зарада
15.06.2024 Sat +7,953 $ 2 - $ 17
09.06.2024 Sun +12,546 $ 4 - $ 28
06.06.2024 Thu +11,851 $ 4 - $ 26
03.06.2024 Mon +5,159 $ 1 - $ 11
30.05.2024 Thu +11,231 $ 4 - $ 25
25.05.2024 Sat +27,437 $ 10 - $ 61
20.05.2024 Mon +8,292 $ 3 - $ 18
15.05.2024 Wed +51,205 $ 19 - $ 115
06.05.2024 Mon +25,481 $ 9 - $ 57
30.04.2024 Tue +7,771 $ 2 - $ 17
26.04.2024 Fri +22,690 $ 8 - $ 51
22.04.2024 Mon +2,758 $ 1 - $ 6
18.04.2024 Thu +3,554 $ 1 - $ 8
14.04.2024 Sun +3,967 $ 1 - $ 8