Подели
Sa1naTV Sa1na Tv
претплатника
62,800
Видео прегледа
13,984,047
видео датотека
977
земља
Категорија
ИоуТубер од
2011
Поделите га, ако ти се свиђа

Sa1naTV Иоутубе статистика канала

Sa1naTV
претплатника
62,800
Видео прегледа
13,984,047
видео датотека
977
Процењена зарада у последњих 30 дана
$ 43 - $ 263
100
последњих зкзкзк дана
претплатника
100
последњих зкзкзк дана
-100
последњих зкзкзк дана
41,649
последњих зкзкзк дана
Видео прегледа
117,250
последњих зкзкзк дана
339,167
последњих зкзкзк дана
датум Видео прегледа Процењена зарада
30.11.2021 Tue +41,649 $ 15 - $ 93
23.11.2021 Tue +3,012 $ 1 - $ 6
22.11.2021 Mon +36,238 $ 13 - $ 81
13.11.2021 Sat +36,351 $ 13 - $ 81
04.11.2021 Thu +25,824 $ 9 - $ 58
28.10.2021 Thu +4,813 $ 1 - $ 10
27.10.2021 Wed +19,568 $ 7 - $ 44
20.10.2021 Wed +36,898 $ 13 - $ 83
11.10.2021 Mon +32,410 $ 12 - $ 72
03.10.2021 Sun +20,860 $ 7 - $ 46
27.09.2021 Mon +29,117 $ 10 - $ 65
20.09.2021 Mon +32,611 $ 12 - $ 73
11.09.2021 Sat +19,816 $ 7 - $ 44
06.09.2021 Mon +23,583 $ 8 - $ 53